Video

De coaches


Charlotte De Cort

stuurt elke videograaf in de juiste richting. Ze doet niets liever dan verhalen vertellen, en mensen verhalen laten vertellen. Bij haar zit je dus safe met al je vragen over storytelling.

Tobi Jonson

is een jonge filmregisseur die al videoclips maakte voor Emma Bale, Tristan, Bazart en Eefje de Visser. Met al die ervaring achter de kiezen, kan hij je als geen ander helpen bij het maken van een clip.


De challenge

Dompel je onder in het universum van Eefje de Visser. Interpreteer het nummer 'Maak Het Stil' en probeer deze te vertalen in jouw beelden. Hou je verder aan onderstaande regels: 

  • Leg een link tussen je eigen artistieke identiteit en de eigenheid van het nummer
  • Beperk je niet tot een puur grafische video
  • Kies je eigen dynamiek (licht, montage, cameravoering, etc.)

Laat je niet afschrikken door de kwaliteit van je video, wees creatief met de rijkdom van je eigen middelen. Voel je vrij om ook binnen de huidige coronamaatregelen je droomvideo waar te maken. Vind de vrijheid binnen de beperkingen die er zijn. Succes!


Wat kan je winnen?

De coaches bekronen hun favoriete inzending met een budget van €1000 om jouw toekomstig project te verwezenlijken. Je kiest zelf wat je project precies zal inhouden, in lijn met de categorie waarin je won. Samen met Trix maak je vervolgens een plan om dit uit te werken.


Meedoen?

Stuur jouw inzending voor 18 december, 23:59 naar mystickids@trixonline.be

Hou deze website in de gaten om te ontdekken wie er gewonnen heeft. De winnaars worden bekend gemaakt rond Kerst. Vragen?

Stuur ons op Whatsapp of Facebook, of DM ons op Instagram


Using Format