De coaches

Mystic Kids 2021

Reinel Bakole

/ coach in de categorie 'Songwriting'

Reinel Bakole is meester in het beklijven van een publiek. Haar gevoelige stem en persoonlijke lyrics eisen meteen alle aandacht op. Zo ook op haar jongste EP ‘Closer To Truth’. Tijdens haar studie Urban Dance in Amsterdam had Reinel de vrijheid om zich te ontwikkelen en haar Congolese roots een plek te geven in haar werk. Al wat ze de voorbije jaren heeft geleerd en ontdekt deelt ze graag met jou.

Website / Facebook / Instagram / Spotify

EMY

/ coach in de categorie 'Songwriting'

Emy’s debuutsingle ‘Freestyle’ werd opgepikt als Catch of the Day op Studio Brussel, en het gerenommeerde Franse muziekmagazine COLORS kaderde haar ergens tussen Arlo Parks, Jpegmafia en Jessie Ware. Emy heeft een unieke stem én het talent om een bijzondere song te kunnen schrijven. En dat doet ze op gevoel: eerlijker en oprechter vind je ze niet. Met diezelfde oprechtheid coacht ze je nauwgezet in de juiste richting.

Facebook / Instagram / Spotify

abrahamblue

/ coach in de categorie 'Beatmaking'

abrahamblue is een volledig zelfgeschoolde zanger, producer, componist en visual artist. Zijn eerste demo’s maakte hij in een begeleidingscentrum voor jongeren. Die demo’s werden opgepikt door de Soulection crew uit LA en abrahamblue zag zijn Soundcloud-kanaal ontploffen. Fans van Frank Ocean, D'Angelo en Kaytranada voelen zich meteen thuis in zijn universum. Zijn behulpzaamheid en DIY-ingesteldheid krijg je er gratis bij!

Facebook / Instagram / Spotify

Hazel Halle

/ coach in de categorie 'Beatmaking'

Ze won vorige zomer de Champion Sound Beat Battle, toch wel dé wedstrijd voor beatmakers, en haalt haar inspiraties breed, héél breed: van Mbaqanga-muziek en Keltische pop tot haar all-time favoriete bands zoals Incubus en Foo Fighters. Daarnaast is Hazel ook producer, geluidstechnicus en een expressieve songwriter en vocalist. Ze zal je tijdens Mystic Kids op alle vlakken van het beatmakingproces willen begeleiden, want Hazel houdt ervan om te creëren.

Facebook / Instagram / Spotify

Miss Angel

/ coach in de categorie 'Rappen'

Miss Angel ging op twee jaar tijd van slampoetryshows in Antwerpen naar een propvolle weide op Rock Werchter. Ze wordt vergeleken met Lil 'Kim of Left Eye Lisa, maar haar nummers, features en projecten met o.a. het FOMU - Fotomuseum Antwerpen bewijzen dat ze meer is dan wat imposante vergelijkingen. Tips nodig? Miss Angel staat voor je klaar!

Facebook / Instagram / Spotify

Simon

/ coach in de categorie 'Rappen'

De nummers van Simon Michelena, alias Mitxelena, barsten van eerlijkheid. Luister maar eens naar Caravan Tapes, de EP die hij afgelopen zomer releaste. Simon, die je misschien al kende van het hiphopcollectief Roedel, is ook naast het podium bloedeerlijk, wat hem in combinatie met zijn scherpe teksten een ideaal coach maakt voor Mystic Kids.

Facebook / Instagram / Spotify

Siebe Le Duc

/ coach in de categorie 'Artwork'

Juliane Noll kronkelde al heel wat prachtig werk in elkaar voor Champion Sound, Vice en… voor ons! Vanuit haar uitvalsbasis in Antwerpen illustreert, ontwerpt en print ze erop los. Zit je in de knoei met je compositie, je kleuren of je concept? Met haar brede ervaring kan Juliane er zeker wat tips over geven!

Website / Instagram 

Tijsje Revalk

/ coach in de categorie 'Artwork'

Tijsje Revalk is een grafisch vormgever uit Antwerpen met een voorliefde voor illustratie en animatie. Haar werk schitterde al in campagnes zoals #ikluisterbelgisch van Studio Brussel, en op albumhoezen zoals die van Puja van Dijf Sanders. Haar kleurrijke stijl zal je ongetwijfeld inspireren, en als het even niet lukt helpt Tijsje je weer op weg.

Website / Instagram 

Charlotte De Cort

/ coach in de categorie 'Video'


De Brusselse Charlotte De Cort stuurt elke videograaf in de juiste richting. Als creatief schrijver en regisseur werkte ze al regelmatig samen met Jaouad en de VRT. Ze doet niets liever dan verhalen vertellen, en mensen verhalen laten vertellen. Bij haar zit je dus safe met al je vragen over storytelling.

Website / Instagram 

Tobi Jonson

/ coach in de categorie 'Video'


Tobias Jansen, alias Tobi Jonson, is een jonge filmregisseur die al videoclips maakte voor Emma Bale, Tristan, Bazart en Eefje de Visser. Zijn prachtige clip voor ‘Bitterzoet’ van Eefje de Visser is genomineerd voor de Red Bull Elektropedia Awards. Met al die ervaring achter de kiezen, kan hij je als geen ander helpen bij het maken van een clip. 

Facebook

Using Format