Category is: Fotografie


De challenge

De fictieve band/artiest 'Mystic Kids' is op zoek naar zijn/haar/hun visuele identiteit en het is aan jou om deze te creëeren! Voor deze challenge maak je een samenhangende reeks van 5 sprekende beelden die hieraan bijdragen. 
De reeks bevat volgende foto's: 

  • Close-up.
  • Ten voeten uit.
  • Laat in deze het gelaat niet zien.
  • Een beeld waar ritme/beweging centraal staat.
  • Een vrij beeld. Laat je gaan! 

Je bent helemaal vrij in wie je portretteert. De band/artiest ‘Mystic Kids’ kan dus ook jouw opa en oma, de postbode of partner zijn.De coaches


Tina Herbots

is fotograaf, artist manager bij Rockoco en had o.a. al Pharrell Williams, Charlotte Adigéry en Eefje de Visser voor haar lens. Afgelopen zomer was ze 'Generatie Nu'-fotograaf bij Knack Focus en dit najaar jouw coach bij Mystic Kids!

Monday Jr.

muziekfotograaf en -videograaf met een sterke visuele stijl. Hij werkte al met blackwave., Fulco en Frankie Fame, en binnenkort ook met jou!


Wat kan je winnen?

De coaches bekronen hun favoriete inzending met een budget van €1000 om jouw toekomstig project te verwezenlijken. Win jij? Dan kies je zelf wat het project precies zal inhouden, in lijn met de categorie waarin je won. Samen met Trix maak je vervolgens een plan om dit uit te werken.


Feedbacksessie? 

Bij inschrijving kan je aanduiden of je een feedbacksessie wil met de coaches. Een feedbacksessie duurt 15 minuten en vindt plaats in Trix. 

Je kan een feedbacksessie boeken op zaterdag 12 november of op woensdag 16 november, in de namiddag. Je krijgt op 7 november het exacte tijdslot te weten wanneer je verwacht wordt. 


Meedoen?

Inschrijven kon tot 6 november. De inschrijvingen voor dit jaar zijn helaas afgelopen.Vragen?

Stuur ons op Whatsapp via 0468 21 35 63 of DM ons op Facebook of Instagram


Using Format