De coaches

Mystic Kids 2020

High Hi

/ coach in de categorie 'Songwriting'


High Hi is het eclectisch darkpoptrio van Anne-Sophie Ooghe, Dieter Beerten en Koen Weverbergh. Ze domineerden het voorbije jaar De Afrekening met de singles ‘Daggers’ en ‘94A9’ van hun album Firepool. Anne-Sophie begeleidde deze zomer al ons pop- en rockkamp, en deelt haar expertise met plezier opnieuw voor Mystic Kids!

Website / Facebook / Instagram / Spotify

Sarah van Portland

/ coach in de categorie 'Songwriting'


Portland mixt hedendaagse indiepop met authentieke folk. En met succes, want sinds hun overwinning tijdens De Nieuwe Lichting in 2018 scoorden ze dikke radiohits met ‘Pouring rain’, ‘Lucky Clover’ en ‘Expectations’ én zorgden ze voor de mooiste momenten op Pukkelpop en Rock Werchter. Sarah Pepels deelt haar kennis graag met jou.

Website / Facebook / Instagram / Spotify

Youniss

/ coach in de categorie 'Beatmaking'


Je kan de sound van Youniss nog het best omschrijven als een postmodernistisch schilderij. Het canvas is elektronica en de kleuren komen uit de hiphop, soul en experimentele invloeden. Hij was al de voor de hand liggende keuze om de reguliere workshops Beatmaking in Trix te geven, en ook voor Mystic Kids kunnen we uiteraard niet om hem heen.

Facebook / Instagram / Spotify

KRANKk

/ coach in de categorie 'Beatmaking'


Hun grimey baslijnen en future garage beats doen misschien uitschijnen dat KRANKk uit Engeland komt, maar ze komen uit Antwerpen en geven een maffe twist aan 2-step. Ook live is KRANKk een kanonskogel: aanstekelijk spannend, dansbaar en supervirtuoos. Het drietal is technisch onwrikbaar en van alle markten thuis. Ze zullen je dus ongetwijfeld kunnen helpen!

Facebook / Instagram / Spotify

Miss Angel

/ coach in de categorie 'Rappen'


Miss Angel ging op twee jaar tijd van slampoetryshows in Antwerpen naar een propvolle weide op Rock Werchter. Ze wordt vergeleken met Lil 'Kim of Left Eye Lisa, maar haar nummers, features en projecten met o.a. het FOMU - Fotomuseum Antwerpen bewijzen dat ze meer is dan wat imposante vergelijkingen. Tips nodig? Miss Angel staat voor je klaar!

Facebook / Instagram / Spotify

Mitxelena

/ coach in de categorie 'Rappen'


De nummers van Simon Michelena, alias Mitxelena, barsten van eerlijkheid. Luister maar eens naar Caravan Tapes, de EP die hij afgelopen zomer releaste. Simon, die je misschien al kende van het hiphopcollectief Roedel, is ook naast het podium bloedeerlijk, wat hem in combinatie met zijn scherpe teksten een ideaal coach maakt voor Mystic Kids.

Facebook / Instagram / Spotify

Juliane Noll

/ coach in de categorie 'Artwork'


Juliane Noll kronkelde al heel wat prachtig werk in elkaar voor Champion Sound, Vice en… voor ons! Vanuit haar uitvalsbasis in Antwerpen illustreert, ontwerpt en print ze erop los. Zit je in de knoei met je compositie, je kleuren of je concept? Met haar brede ervaring kan Juliane er zeker wat tips over geven!

Facebook / Instagram 

Tijsje Revalk

/ coach in de categorie 'Artwork'


Tijsje Revalk is een grafisch vormgever uit Antwerpen met een voorliefde voor illustratie en animatie. Haar werk schitterde al in campagnes zoals #ikluisterbelgisch van Studio Brussel, en op albumhoezen zoals die van Puja van Dijf Sanders. Haar kleurrijke stijl zal je ongetwijfeld inspireren, en als het even niet lukt helpt Tijsje je weer op weg.

Website / Instagram 

Charlotte De Cort

/ coach in de categorie 'Video'


De Brusselse Charlotte De Cort stuurt elke videograaf in de juiste richting. Als creatief schrijver en regisseur werkte ze al regelmatig samen met Jaouad en de VRT. Ze doet niets liever dan verhalen vertellen, en mensen verhalen laten vertellen. Bij haar zit je dus safe met al je vragen over storytelling.

Website / Instagram 

Tobi Jonson

/ coach in de categorie 'Video'


Tobias Jansen, alias Tobi Jonson, is een jonge filmregisseur die al videoclips maakte voor Emma Bale, Tristan, Bazart en Eefje de Visser. Zijn prachtige clip voor ‘Bitterzoet’ van Eefje de Visser is genomineerd voor de Red Bull Elektropedia Awards. Met al die ervaring achter de kiezen, kan hij je als geen ander helpen bij het maken van een clip. 

Facebook

Using Format