Artwork

De coaches


Juliane Noll

kronkelde al heel wat prachtig werk in elkaar voor Champion Sound, Vice en… voor ons! Zit je in de knoei met je compositie, je kleuren of je concept? Met haar brede ervaring kan Juliane er zeker wat tips over geven.

Tijsje Revalk

heeft een voorliefde voor illustratie en animatie. Ze ontwierp onder meer de campagne #ikluisterbelgisch van Studio Brussel en de albumhoes van Puja van Dijf Sanders. Als het even niet lukt, helpt Tijsje je weer op weg.


De challenge

Ontwerp een platenhoes die jouw jaar samenvat. Probeer je niet te beperken tot de actualiteit, maar beeld uit wat 2020 voor jou betekende. Laat je inspireren door hoe jij je dit jaar voelde, de muziek die je luisterde en wat je inspireerde/raakte/opviel. Hou je verder aan onderstaande regels: 

  • Maak de voor- én achterkant van de platenhoes in een vierkant formaat
  • Maak bijhorend een gepaste soundtrack van 10 bestaande of verzonnen nummers
  • Verzin ook de titel voor het album en integreer deze in je ontwerp
  • Er moet een grafisch of illustratief aspect zijn aan je ontwerp
  • Gebruik maximaal 5 kleuren

Welke techniek (fotografie, zeefdruk, ...) je gebruikt maakt niet uit. Lever je werk af in 2000x2000px, RGB, 300dpi, jpeg en pdf. Succes!


Wat kan je winnen?

De coaches bekronen hun favoriete inzending met een budget van €1000 om jouw toekomstig project te verwezenlijken. Je kiest zelf wat je project precies zal inhouden, in lijn met de categorie waarin je won. Samen met Trix maak je vervolgens een plan om dit uit te werken.

Daarbovenop krijg je de unieke kans om betaald mee te werken aan het ontwerp van We Are Open 2021, hét showcase festival van Trix. 


Meedoen?

Stuur jouw inzending voor 18 december, 23:59 naar mystickids@trixonline.be

Hou deze website in de gaten om te ontdekken wie er gewonnen heeft. De winnaars worden bekend gemaakt rond Kerst. Vragen?

Stuur ons op Whatsapp of Facebook, of DM ons op Instagram


Using Format