Category is: Artwork


De challenge


Kies een spreekwoord of gezegde en visualiseer deze in de vorm van een platenhoes. "Geene kattepis", hoor ik u zeggen, dat klopt. Maar wie niet waagt, wie niet wint: de winnaar krijgt een mooie geldprijs en eeuwige roem. 

Er is maar één addertje onder het gras: je spreekwoord mag niet letterlijk op de hoes staan en moet dus volledig beeldend zijn. De uitwerking is volledig vrij. En wie A zegt moet ook B zeggen, want de achterkant van je hoes mag natuurlijk niet ontbreken. 

Kies ook een toepasselijke soundtrack die jouw spreekwoord/gezegde nog meer in de bloemetjes zet. 

 Succes!De coaches


Siebe Le Duc

ken je misschien van het artwork van Equal Idiots - jep, die flashy geel-blauwe hoes maakte hij! Maar ook voor The Calicos en Crackups maakte hij al dingen. Met zijn brede ervaring hij je alle tips geven!

Tijsje Revalk

heeft een voorliefde voor illustratie en animatie. Ze ontwierp onder meer #ikluisterbelgisch van Studio Brussel,  Werchter Parklife en de albumhoes van Puja van Dijf Sanders. Als het even niet lukt, helpt Tijsje je weer op weg.


Wat kon je winnen?

De coaches bekroonden hun favoriete inzending met een budget van €1000 om jouw toekomstig project te verwezenlijken. De winnaar kiest zelf wat het project precies zal inhouden, in lijn met de categorie waarin die won. Samen met Trix maken ze vervolgens een plan om dit uit te werken.


Meedoen?

Helaas is de inschrijvingsperiode afgelopen. Vragen?

Stuur ons op Whatsapp of Facebook, of DM ons op Instagram


Using Format