De winnaars

Deze Mystic Kids sloten 2022 af met lofzangen, een eervolle vermelding op al onze sociale media, maar vooral een budget van €1000 om een project naar keuze te verwezenlijken! Lees hieronder waarom ze winnen. Hou deze pagina in de gaten voor updates over hun toekomst en wat ze er precies mee gaan doen!

FOTOGRAFIE

Syntyche Boda

"We waren al onder de indruk van het werk van Syntyche, en we zijn nu ook fan van de beelden die erbij gekomen zijn. Ze vormen een sterk geheel en we zien portretten die moeiteloos in programmatie boekjes, affiches, e.d. zouden schitteren! Het was erg fijn Syntyche te ontmoeten en we kijken uit naar een verdere fotografische carrière."

 - Tina Herbots & Monday Jr., de coaches.


ARTWORK

Luckas Aarts

"We vinden het werk van Luckas mooi gepresenteerd en een iconisch embleem. Van alle inzendingen vinden we deze het mooist uitgewerkt en het best toegepast op verschillende items. We denken dat Luckas de prijs waardig is want we zien veel potentieel." 

Esther Noben (Toykyo) & Benoit van Geel, de coaches.


SONGWRITING

Emma Hessels

"Prachtige stem. Emma houdt het mooi simpel. Ik hoor er zeker en vast een band bij die de boel meer doet opbouwen. 'Looking out my black girl's window' is een prachtige lyric. Emma heeft echt iets in handen. We zien erg veel potentieel en creativiteit in Emma en zijn oh zo benieuwd wat ze nog zal maken." 

Catherine Smet (BLUAI) & Simon, de coaches.


BEATMAKING

Quinten Godts

"Quinten maakte indruk op ons met de vette interpretatie van de song. Die beats klonken zo enorm levendig en hard!

- Tsar B en Willem Ardui (Blackwave.), de coaches.

Using Format